donderdag 9 februari 2012

nieuwsbrief februari 2012

Het was een spannende maand. Maandenlang voorbereid, met één druk op de knop geopend en dan begint het! Natuurlijk zit de hele wereld te wachten op ons idee en wat een machtig gevoel als de eerste bestellingen binnenkomen! Daarom eerst een heel warm woord van dank aan iedereen die een reactie heeft achtergelaten op onze site of positieve woorden heeft gesproken. Ze hebben ons een heel fijn gevoel gegeven!

Spring is in the air 
Het lijkt er op dat we toch nog onze portie winter gaan krijgen, maar PIT is al volop bezig met het voorjaar! Al sinds we de stoffen hebben uitgezocht, konden we niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Prachtige rode en blauwe kleuren die perfect bij onze modellen passen. Vorige week hebben we foto’s gemaakt in dierenpark Amersfoort. Binnen in het olifantenverblijf zodat onze modelletjes geen last hadden van de kou. Wij zijn erg enthousiast! Vanaf 1 februari staan de nieuwe stoffen en nieuw model rok op onze site. 
norah.roos.lark.amybutler.kumari.garden.gemaakt.met.pit.jpg

Rokje Lies

Rokje Lies was onze aanbieding van de maand januari. Een vrolijk gerend rokje dat in een mum van tijd in elkaar gezet wordt. Rokje Lies is nu ook verkrijgbaar in onze katoenen stoffen voor € 22.95. Succes verzekerd! 

Actie van de maand februari! 
Als laatste de aankondiging van onze nieuwe actie! Op 29 februari verloten wij een pakket naar keuze onder onze volgers op twitter en mensen die zich hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief.