vrijdag 23 december 2011

De winkel is geopend!

Kerstavond 2011, een avond om nooit meer te vergeten. Met een druk op de knop wordt onze webwinkel Gemaakt met PIT officieel geopend.


Wij zijn 2 zussen, Patricia en Renate. Van jongs af aan bezig met handwerken. Eerst punnikken en pompoms maken, daarna breien en borduren en later naaien. Ons grote voorbeeld was onze moeder die onze kleding zelf maakte. Geen groter uitje dan samen naar de lapjesmarkt in Utrecht en thuis komen met tassen vol stof. Daarna spitten door de Knippie om de gewenste modellen uit te kiezen. Wol en stof waren altijd voor handen bij ons thuis.
Toen we tieners waren ontdekten we de naaimachine en zaten we samen op les om de fijne kneepjes te leren.
Daarna heeft het een tijdje stil gelegen. Toen kregen we kinderen en werd de naaimachine weer van zolder gehaald. Inmiddels hadden wij ook het gemak ontdekt van het webwinkelen. Ook stof en patronen zijn ruimschoots voor handen. Maar dan moeten we toch nog de deur uit voor garen en andere benodigdheden. Wat zou het toch handig zijn om complete pakketten te kunnen bestellen op internet? Voor kleding die relatief snel in elkaar is te zetten, met stofjes die net even anders zijn dan bij de welbekende ketens en toch geen aanslag zijn op de portemonnee. 
Samen zijn we de kroeg ingedoken met PIT als resultaat! 
Wij hopen dat jullie veel plezier beleven aan het in elkaar zetten van je eigen PIT en dat jullie (vooralsnog) dochters veel plezier hebben in het dragen. Onze dochters dragen de modellen met trots!
Veel plezier van de zusjes met PIT,
Patricia en Renate  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten